Navega pels ítems (115 total)

  • Col·lecció: Documents d'interès històric

6.jpg
Estampa de record de la Primera Comunió del Salvador Sanahuja Roig, celebrada el 31 de maig a l'església parroquial de l'Assumpció.

5.jpg
Estampa de record de la primera missa celebrada pel sacerdot borgenc mossèn Joan Borràs Teixidó a la parròquia, el dia 29 de setembre.

4-2.jpg
Estampa de record de la presa d'hàbits de diversos religiosos de la congregació dels Fills de la Sagrada Família, entre els quals hi ha el borgenc Salvador Masip Hernández.

El Pare Salvador, el 1969 va ser escollit General de l'orde religiosa a…

3-2.jpg
Estampa en record dels anys que mossèn Josep Grau Serra va exercir a la parròquia de l'Assumpció.

Mossèn Grau en va ser nomenat ecònom el 1912 i ho va ser fins al 1915.

2-2.jpg
Estampa de record de la primera missa celebrada pel sacerdot borgenc mossèn Ramon Miralles Bosch a la parròquia, el dia 19 de juny.

La missa es va oficiar a l'altar de la Puríssima i la festa va seguir amb un dinar a l'hostal de l'Estrella.

119.jpg
Carta comercial emesa en plena Guerra Civil de part de l'espardenyer de les Borges, el Joan Ciurana, dirigida a Nuevas Indústrias Metalúrgicas, del barri d'Hostafrancs a Barcelona.En el revers de la postal s'hi llegeix: "Muy señores mios: Hace mas de…

Etiquetes:

9.jpg
Cartell que es va penjar al ganzell de la parròquia de l'Assumpció amb els horaris de celebracions i funcions que es van realitzar des del Dimarts Sant fins al Divendres Sant.

El cartell no inclou els horaris del Diumenge de Rams, del Dissabte…

2.jpg
Factura de l'empresa local "Géneros de Punto Luis Mestre, S. A." d'una comanada de mitges i mitjons de la marca "Lumeto", que és com s'anomenaven els productes que fabricaven.

Etiquetes:

Formats de sortida

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2