Navega pels ítems (107 total)

  • Col·lecció: Documents d'interès històric

181.jpg
Esquela del Lluís Mestre Torrents, propietari de la fàbrica de mitges i mitjons i alcalde de les Borges del Camp durant la 2a República.

Etiquetes: ,

Imagen (2).jpg
Programa de l'exposició "Diables de Foc - Diables de Festa", organitzada per la colla local de diables al local de l'antic Bar Palomar o ca la Bosca.

189.jpg
Invitació de l'alcalde de les Borges del Camp, Salvador Daroca Ciurana, dirigida als ciutadans convindant-los a participar de la Diada de Promoció Turística de la Comarca del Baix Camp.

190.jpg
Programa de la Diada de Promoció Turística de la Comarca del Baix Camp i Primer dia de la Coca amb recapte, celebrats a les Borges del Camp.

192.jpg
Carta del President de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Sr. Jordi Pujol Soley, excusant la seva absència a la Diada de Promoció Turística de la Comarca del Baix Camp.

El president Pujol vindria dos anys després, el 1984, durant la Festa…

Etiquetes: ,

185.jpg
Fullet recordatori editat pels veïns de l'aleshores carrer Calvo Sotelo, actual carrer de Baix, amb una poesia dedicada a la Mare de Déu de la Riera.

186-1.jpg
Estampa recordatori de la Santa Missió que es va fer del 2 al 13 de novembre a càrrec dels Pares Missioners de l'Immaculat Cor de Maria, Manuel Esqué i Antoni Maria Sunyer.

187-1.jpg
Estampa recordatori de la primera missa del jesuïta borgenc Artur Juncosa Carbonell.

El pare Juncosa va dedicar la seva missió pastoral a la docència universitària i va ser un dels impulsors de la Universitat Rovira i Virgili. Va presidir…

Etiquetes:

Formats de sortida

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2